Harvest House

Harvest House is een coöperatie van vruchtgroentetelers. Op een duurzame en innovatieve manier telen zij tomaten, paprika’s en komkommers.

De uitdaging van Harvest House

In de hele keten maakt Harvest House duurzame keuzes. Met de titel ‘Duurzaamheid zit in ons DNA’ heeft de coöperatie dat uitgelegd in een uitgebreid duurzaamheidsmanifest. Dat bestaat uit drie pijlers: gezonde mens, gezonde planeet en gezond ondernemerschap. Een omvangrijke boodschap met heel veel elementen, dat Harvest House goed wil overbrengen aan medewerkers, klanten en stakeholders.

Schermafbeelding 2023-08-14 092601
Schermafbeelding 2023-08-14 093721

De video oplossing

Om alle onderdelen goed uit te leggen, hebben we vier heldere explainer video’s gemaakt. Omdat Harvest House internationale klanten heeft, zijn deze in het Nederlands, Engels en Duits beschikbaar. Deze worden getoond tijdens klantpresentaties, maar ook op beurzen. Intern worden de animaties ingezet op narrowcasting schermen en via intranet.

Het proces van script tot aan het storyboard en de uiteindelijke animaties verliep perfect, mede dankzij het goede contact met Loes, Jan en Ramon. Het was een omvangrijk traject. Samen hebben we de animaties steeds verder gefinetuned en onze feedback werd goed opgepakt. Heel fijn dat alles mogelijk is! Voor onze beurs hebben we alle animaties zelfs kunnen samensmelten op een interactief platform met de verschillende video’s in verschillende talen. Logisch dus dat we daarna voor nieuwe animaties weer bij EVA hebben aangeklopt.
Schermafbeelding 2023-08-10 170904

Sandra Vlielander

Communicatieadviseur - Harvest House

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp