Growtivity

Growtivity wil impact hebben in de zorg door het bieden van innovatieve en technologische oplossingen. Onze technologie maakt organisaties klaar voor de toekomst en zorgt direct voor een verandering in hoe de zorg wordt ervaren door de patiënt en cliënt.

De uitdaging van Growtivity

Growtivity zet vol in op technologische ontwikkeling van de zorg. Voor veel vraagstukken wordt een bestaande software oplossing geboden die mede door de sector is ontwikkeld. Voor unieke vraagstukken biedt Growtivity het platform van Salesforce aan om de klant op maat te kunnen bedienen.

Maar wat Growtivity precies doet? En het liefst concreet. Dat bleek best lastig te zijn om kort en bondig toe te lichten, zeker online.

Motion Graphics animatievideo Growtivity 3 - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo Growtivity 2 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Om toch op een heldere manier de boodschap van Growtivity te kunnen vertellen, kwamen ze bij ons voor een Motion Graphics Explainer Video. Motion Graphics, omdat de huisstijl heel belangrijk is en goed in de video moest terugkomen. Growtivity heeft de video oorspronkelijk laten ontwikkelen om tijdens offline afspraken te laten zien, maar hebben de video na vele positieve reacties ook prominent op de Growtivity website geplaatst en via de diverse sociale kanalen ingezet zoals LinkedIn.

EVA heeft ons enorm geholpen om ons verhaal simpel te verwoorden. Het samenwerken met EVA was vlot en prettig en de collega’s van EVA hebben de gave om goed te luisteren en dat was goed te zien in het resultaat van de explainer video!
Referentie Growtivity voor EVA Explainer Video Agency - Erik Koridon

Erik Koridon

CEO - Growtivity

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp