Gold-IP

Gold-IP is leverancier voor slimme sensoren voor onder andere in verzorgingstehuizen. Met de slimme techniek van Gold-IP werken zorgverleners efficiënter waardoor meer aandacht aan de cliënten kan worden gegeven.

De uitdaging van Gold-IP

Slimme sensoren, domotica, efficiënter werken. Het zijn allemaal niet super makkelijk voor te stellen producten en oplossingen als je hier alleen iets over leest of over hoort. Zeker een innovatief product als de sensoren en oplossingen van Gold-IP zijn gebaat bij een duidelijke en visuele uitleg.

2D Cartoon animatievideo Gold-IP 2 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Gold-IP 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Gold-IP is een B2B dienstverlener die graag een zakelijke uitstraling aan zijn video mee wilde geven. Precies hiervoor hebben we de Business animatievideo stijl in het leven geroepen: zakelijk, maar toch herkenbaar door de cartoon karakters. Gold-IP heeft de video gelanceerd in een grootschalige e-mailmarketing campagne. Daarnaast hebben we voor de leverancier van Gold-IP een kopie in eigen huisstijl gemaakt waardoor zij ook gebruik kunnen maken van de kracht van deze video.

EVA Explainer Video Agency heeft voor Gold-IP een erg leuke en klantvriendelijke video over onze Slimme Sensor in de Zorgsector gemaakt. We hadden het idee dat een video animatie meer zegt dat een A4 tekst of brochure, en dit is gebleken! Veel leuke en spontane reacties ontvangen van zowel klanten als eindgebruikers. Dank aan Ramon en het Team van EVA.
Referentie Gold-IP voor EVA Explainer Video Agency - Frank Goldewijk

Frank Goldewijk

Eigenaar - Gold-IP

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp