GivaCard

GivaCard geeft professionele op maat gemaakte cadeaukaarten uit voor winkels of webshops. Of je nu een eenmanszaak bent of een internationale retailer. GivaCard heeft, gebruik makend van de bestaande apparatuur, altijd een passende oplossing.

De uitdaging van GivaCard

GivaCard wilde op een inventieve manier een slapende doelgroep wakker maken met betrekking tot hun cadeaukaart dienstverlening. Ze merkten dat veel potentiële klanten op een ouderwetse manier cadeaukaarten uitgeven (papier) of dit helemaal nog niet doen. Deze doelgroep bereiken is de uitdaging en het doel.

Motion Graphics animatievideo GivaCard 2 - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo GivaCard 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Voor GivaCard hebben we een duidelijke Motion Graphics animatievideo gemaakt waarin heel duidelijk de Probleem – Oplossing – Uitleg structuur is aangebracht. Dit om de slapende doelgroep van GivaCard wakker te maken en te interesseren voor de efficiënte en omzetverhogende dienstverlening van GivaCard. GivaCard gebruikt de video voornamelijk voor LinkedIn en Facebook campagnes om zodoende leads te genereren binnen de doelgroep.

Nóg beter dan verwacht! We wilden een leuke manier vinden om onze propositie simpel uit te leggen aan onze potentiële klanten. Nadat we een concepttekst hadden aangeleverd zijn Ramon en zijn team bijzonder voortvarend en creatief te werk gegaan. Na enkele dagen presenteerden ze de eerste versie van de video. Deze was meteen voor 95% goed. Onze opmerkingen hierop werden goed begrepen en zeer snel aangepast. Topkwaliteit!
Referentie GivaCard voor EVA Explainer Video Agency - Patrick Vegt

Patrick Vegt

Partner - GivaCard

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp