GEA

GEA is een van de grootste technologieleveranciers voor voedselverwerking en een breed scala aan andere industrieën. De wereldwijde groep richt zich op de technologieën, componenten en duurzame oplossingen voor geavanceerde productieprocessen in diverse markten.

De uitdaging van GEA

Het is mei 2020. Nederland opent weer langzaam haar deuren, en zo ook de locaties van GEA. Maar dit moet uiteraard veilig en verantwoord gebeuren. GEA heeft hiervoor een duidelijk beleid geschreven welke ze via een heldere explainer video breed wil communiceren naar haar medewerkers en leveranciers.

2D Cartoon animatievideo GEA - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo GEA 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

De nieuwe situatie op de GEA kantoren kunnen het beste worden uitgebeeld in de Cartoon animatievideo stijl. Het gaat tenslotte over mensen die bij elkaar komen, wat de cartoon stijl een logische keuze maakt. In de explainer video hebben we heel to the point de regels en maatregelen verwerkt. Om er zeker van te zijn dat alle medewerkers de video onder ogen krijgen wordt deze door GEA ingezet via de narrowcasting schermen die op de grotere locaties in de panden hangen en diverse communicatiekanalen, zoals e-mail, intranet en het GEA videokanaal.

Meedenken, snel schakelen en resultaat! Dat is in een notendop hoe deze animatie tot stand is gekomen. We zochten naar een goede en duidelijke manier om de nieuwe regels eenvoudig te communiceren op onze GEA-locaties in Nederland. Maar wel met een uitdagende deadline en voor een grote, diverse doelgroep. Voor de video zijn wij bij EVA Explainer Video Agency terecht gekomen. De video wordt goed ontvangen bij onze GEA-collega’s. EVA bedankt en voor onze volgende projecten weten we jullie wellicht weer te vinden.
Referentie GEA voor EVA Explainer Video Agency - Mandy Mekenkamp

Mandy Mekenkamp

Country Marketing Manager Nederland - GEA

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp