Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security is een professioneel beveiligingsbedrijf voor de beste veiligheidsoplossingen.

De uitdaging van Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security merkte dat haar website goed werd bekeken maar dat lang niet altijd contact werd opgenomen of een offerte werd aangevraagd. Om deze reden wilden ze het de website bezoeker duidelijker maken, met behulp van animatievideo’s, wat Dutch Crowd Security precies kan betekenen voor haar klanten.

Interactieve animatievideo Dutch Crowd Security 2 - EVA Explainer Video Agency
Interactieve animatievideo Dutch Crowd Security contact - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Al snel kwamen we tot de conclusie dat een interactieve animatievideo voor Dutch Crowd Security dé oplossing zou zijn. Op deze manier konden we alle beveiligingsdiensten in 1 video aan de potentiële klant laten zien, zonder dat hij of zij onnodige informatie hoeft te bekijken waar geen behoefte aan is. Door de video klikbaar te maken kiest de kijker zelf waar hij of zij interesse in heeft. Om ook het aantal contactmomenten een boost te geven, hebben we aan het eind van elk onderdeel van de video klikbare buttons aan de video toegevoegd waarmee de potentiële klant direct contact op kan nemen.

Vanaf het het eerste contactmoment erg fijn contact gehad met iedereen van EVA. Ze werken duidelijk vanuit passie voor het vak en denken dus ook altijd proactief en creatief mee om zo het beste eindresultaat te krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat de video’s van EVA het gewenste resultaat zullen hebben. Wij raden iedereen dan ook aan om een video met EVA te maken!
Referentie Dutch Crowd Security voor EVA Explainer Video Agency - Glenn Zeilemaker

Glenn Zeilemaker

Business Development Manager - DCS

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp