DIQQ Kandidaten

DIQQ koppelt als IT Detacheerder de beste IT Professionals aan de juiste bedrijven.

De uitdaging van DIQQ

DIQQ opereert in een markt (IT) waar ongekend veel concurrentie is aan zowel de vraag kant als de aanbod kant. Ze hebben daarom een gezonde dosis focus op online en social media. Maar wat ze doen en waarom een bedrijf of IT professional voor DIQQ moet kiezen moet dat wél meteen duidelijk zijn.

Business animatievideo DIQQ Kandidaten 3 - EVA Explainer Video Agency
Business animatievideo DIQQ Kandidaten 2 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

We hebben voor DIQQ een tweetal video’s gemaakt in de Business stijl. De keuze voor de Business animatievideo stijl was duidelijk gezien het zakelijke karakter van de doelgroep van DIQQ en de rijke animaties van de Business stijl. Aangezien het binnen video het beste werkt om per video 1 doelgroep te hebben, hebben we gekozen een aparte video te maken voor de werkzoekenden, en een aparte video voor de bedrijven op zoek naar een IT professional. De video op deze portfolio pagina is de ‘kandidaten’ video. DIQQ gebruikt de video’s voor social media campagnes, prominent op haar website en daarnaast wordt de video veel naar leads doorgemaild.

Na een korte brainstormsessie is EVA direct aan de slag gegaan. De eerste versie was direct een schot in de roos. Na wat kleine aanpassingen (die snel doorgevoerd werden) zijn we ontzettend tevreden met het eindresultaat. Ik zou EVA zeker aanbevelen!
Referentie DIQQ voor EVA Explainer Video Agency - Sergio Bertijn

Sergio Bertijn

Staff Consultant - DIQQ

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp