Digital Trust Center / Rijksoverheid

Digital Trust Center is het onderdeel van het Ministerie van Economische zaken dat staat voor digitale veiligheid. DTC geeft je informatie en adviezen om zelf aan de slag te gaan met de cyberweerbaarheid van je onderneming.

De uitdaging van het Digital Trust Center

Het Digital Trust Center van het Ministerie van Economische Zaken heeft in 2023 een aanbesteding uitgeschreven om de digitale weerbaarheid van ondernemers te verbeteren.

Samen met PZO heeft EVA Explainer Video Agency deze aanbesteding gewonnen om, volledig gericht op zelfstandigen een 3-tal explainer video’s te maken om de cyberweerbaarheid van deze zelfstandigen te vergroten.

Circular Clarity Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (3)
DTC Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (1)

De video oplossing

Samen met PZO en DTC zijn we via verschillende brainstorm sessies tot 3 hele praktische video ideeën gekomen om zelfstandigen digitaal weerbaarder te maken. Ook hebben we besloten om hier 3 interactieve video’s van te maken om zo naar relevante websites of diepere uitleg te kunnen linken, rechtstreeks vanuit de video. Uiteindelijk zijn voor de onderwerpen: sterke wachtwoorden, backups en updates 3 heldere interactieve explainer video’s gemaakt. Volledig in huisstijl van de Rijksoverheid.

We hebben vanuit het DTC de samenwerking met EVA als enorm prettig ervaren. Ramon en zijn team hebben vanaf het begin af aan het proces met veel persoonlijke betrokkenheid en open communicatie benaderd. Hierdoor weten ze zich goed in te leven in de behoefte van de klant en blijven ze tijdens het proces nauw betrokken om te zorgen dat er afstemming plaatsvindt en de aansluiting met elkaar blijft. Tijdens het gehele traject hebben we hierdoor volledige vertrouwen gehad in EVA en dat is niet onterecht geweest. De video’s zijn resultaat van een knap staaltje vakmanschap en brengen de boodschap die we voor ogen hadden goed en helder over. Klasse gedaan!
Evi Gimbrère - DTC

Evi Gimbrère

Relatiemanager Cybersecurity - Digital Trust Center (DTC)

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp