Digital Duke

Digital Duke is een internetbureau en WordPress website bouwer die met een overzichtelijke websitepakketten propositie de markt op is gegaan.

De uitdaging van Digital Duke

Digital Duke heeft een nieuw concept bedacht om WordPress websites zonder verassingen achteraf te kunnen bouwen voor haar klanten. Dit doen ze via overzichtelijke website pakketten en stijlen waar klanten vooraf een aantal keuzen hebben. Om dit in de markt te zetten wilde ze een heldere uitleg van hun nieuwe propositie.

2D Cartoon animatievideo Digital Duke - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Digital Duke 4 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Gekozen is voor de Cartoon animatievideo omdat de klanten van Digital Duke zich in deze stijl het beste zullen herkennen. Verder hebben we de video heel duidelijk uit een probleem van de klanten van Digital Duke om van daaruit de nieuwe propositie te introduceren. Digital Duke wilde aan het eind van de video een hele duidelijke Call to Action verwerken, maar deze ook op Facebook, LinkedIn en Instagram plaatsen. We hebben er daarom voor gekozen om per platform waar de video gebruikt wordt een ander einde van de video te creëren om zo de Call to Action die aan het einde wordt vermeld relevant te laten zijn.

Digital Duke is een internetbureau en wij waren op zoek naar een manier om een van onze nieuwe concepten onder de aandacht te brengen. Een animatie video leek ons hier voor de ideale oplossing. Wij zijn erg blij met het eindresultaat dat het team van EVA Explainer Video Agency heeft weten te realiseren. Het gehele proces is gestroomlijnd en al onze gevraagde wijzigingen zijn netjes doorgevoerd, na oplevering van de eerste concept video. Ook werd er goed meegedacht vanuit EVA om het beste resultaat te behalen. Wij zijn nu nét bezig met inzetten van de video op onze Social Media kanalen en na één dag hebben we hier al een offerte aanvraag uitgehaald!
Referentie Digital Duke voor EVA Explainer Video Agency - Jeroen van den Hout

Jeroen van den Hout

Co-owner - Digital Duke

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp