De Keet

De Keet is het impresariaat, agentschap en managementkantoor van onder andere Jochem Myjer, Ronald Goedemondt en Henry van Loon.

De uitdaging van De Keet

De Keet heeft samen met haar artiesten een nieuwe, efficiëntere manier van samenwerken met de theaters in Nederland ontwikkeld. Maar deze nieuwe manier van werken zorgt wel voor een flinke omslag in hoe ze samenwerken en behoeft daarom wel de nodige introductie en uitleg. De Keet kwam daarom op het idee een tweetal explainer video’s te maken: de eerste die vooral het ‘probleem’ moet aankaarten en moet triggeren om meer te willen weten. En de tweede video gaat straks de volledige uitleg geven.

2D Cartoon animatievideo De Keet 2 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo De Keet 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

We hebben voor 2 video’s in 2 verschillende video stijlen gekozen. De eerste video (te zien bovenaan deze pagina) is een Cartoon video geworden, bij het verhalende script ook de beste keuze. De tweede video ging echter veel meer over de tooling / het platform van de Keet. Vandaar dat we daar voor de Motion Graphics stijl hebben gekozen.

Video 1 is door de Keet vooral gebruikt om de theaters in Nederland te enthousiasmeren en video 2 kwam hier een aantal weken achteraan om daadwerkelijk de oplossing uit te leggen. Perfecte video oplossing voor een mooie campagne!

We zijn hartstikke blij met onze allereerste uitlegvideo én het werkproces. De animatie vertelt ons verhaal in cartoon stijl zoals we het voor ogen hadden. EVA dacht onder tijdsdruk goed met ons mee over het script, de stijl en gewenste aanpassingen. Fijn om met jullie te werken!
Referentie De Keet voor EVA Explainer Video Agency - Pauline van Kordelaar

Pauline van Kordelaar

Marketing Manager - De Keet BV

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp