COC

COC gelooft in een wereld waar iedereen in vrijheid en veiligheid zichzelf kan zijn. Waar je kunt houden van wie je wilt. COC zet zich actief in voor emancipatie, acceptatie en gelijke rechten van lhbti+ personen in Nederland en de rest van de wereld. Dit doen ze samen met mensen uit de gemeenschap en met bondgenoten.

De uitdaging van COC

COC was op zoek naar een bureau die volledig in de COC eigen huisstijl hun nieuwe ‘wervende’ animatievideo kon produceren. Belangrijk hierbij was dat de video uit zou leggen wat COC doet en waar ze voor staat, maar daarnaast ook potentiële partners activeert om een bijdrage te leveren aan de missie van COC.

Explainer Video Agency - COC
COC - Explainer video agency (2)

De video oplossing

Hiervoor is COC bij EVA Explainer Video Agency terecht gekomen. Samen met COC hebben we gekozen voor ons gouden maatwerk pakket om zo de hele leuke en speelde COC huisstijl perfect terug te laten komen in de animatievideo. De speelse elementen, zoals het logo, zijn op een leuke manier in de video verwerkt zodat het een hele herkenbare video is geworden.

Daarnaast is er voor een wervende Call to Action gekozen om de doelgroep te activeren een bijdrage te leveren aan de missie van COC.

De COC explainer video heeft ons positief verrast! Deze video biedt heldere uitleg over belangrijke COC-onderwerpen, met boeiende visuals die de boodschap versterken. De vriendelijke en respectvolle toon van de spreker past perfect bij de inclusieve boodschap van COC. Kortom, een waardevolle toevoeging aan COC’s communicatiemiddelen!
Loretta Mulders - Explainer Video Agency

Loretta Mulders

Senior communicatieadviseur - COC

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp