Circular Clarity

Circular clarity helpt organisaties bij circulair ondernemen.
Circulair ondernemen integreert duurzaamheid, circulariteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen met en voor intrinsiek gemotiveerde mensen, merken en bedrijven. Het resultaat is een meervoudige waardecreatie waarmee je de identiteit van mens en bedrijf toekomstbestendig verrijkt, versterkt en ontwikkeld.

De uitdaging van Circular Clarity

Circular clarity wilde graag een volgende stap zetten in de communicatie rondom het gedachtegoed ‘circulair ondernemen’. Hiervoor zijn ze bij ons terecht gekomen om ze te helpen met een heldere explainer video over het gedachtegoed.

Circular Clarity Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (1)
Circular Clarity Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency (2)

De video oplossing

Circular Clarity wilde een volledige maatwerk animatie waardoor we voor ons gouden video pakket hebben gekozen. Door maatwerk design te combineren met rijke animaties hebben we een heldere explainer gemaakt over circulair ondernemen en hoe Circular Clarity organisaties hierbij kan helpen.

Onze ervaring en samenwerking is zeer plezierig geweest met een mooi eindresultaat waar wij trots op zijn. Circulair ondernemen is een nieuw gedachtegoed en omvangrijk. De video heeft ons geholpen om weer een volgende stap te zetten in het verder professionaliseren van onze communicatie rondom het gedachtegoed circulair ondernemen. Heldere communicatie, afspraken worden nagekomen en het eindproduct voldoet aan onze verwachting.
Arjan-van-Jaaren-Circular-Clarity-Profile-NL

Arjan van Jaaren

CEO - Circular Clarity

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp