Chimp Company

Onafhankelijke change & improvers die, met optimisme en hun unieke karakter en vaardigheden, (groepen) mensen mobiliseren om continu te verbeteren. We bieden áltijd maatwerk door beproefde oplossingen als Lean, Agile, Leiderschap en Zelforganisatie te combineren. Want een goede oplossing is er een die hier, nu en voor jou & je team past.

De uitdaging van Chimp Company

Chimp Company wilde graag concreet en verhalend hun eigen verhaal vertellen. Zodanig dat de propositie en manier van werken goed naar voren komt zonder de eigen huisstijl en cultuur uit het oog te verliezen. Een mooie uitdaging!

2D Cartoon animatievideo Chimp Company 3 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Chimp Company 2 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Samen met Chimp Company hebben we het script geschreven om zo tot de kern van de propositie te komen en deze vooral concreet te maken. Vervolgens hebben we voor de Cartoon stijl gekozen, het script is heel verhalend opgezet waardoor deze stijl het beste past bij wat Chimp Company wil uitdragen. Het resultaat: een Cartoon animatievideo waar Chimp de komende jaren mee vooruit kan! Chimp zet de video in op social media, de website en tijdens offline gesprekken met de klant.

Ramon en Loes van EVA hebben ons geholpen in het proces om tot deze mooie video explainer te komen. Het contact was prettig en informeel. En tegelijkertijd hebben ze ons met hun expertise enorm geholpen. Want voor wie maken we deze video nu eigenlijk? Welke boodschap willen we overbrengen? Wat vertellen we? En wat laten we weg? Welke look & feel moet het filmpje uitstralen? In een aantal iteraties zijn we tot deze uiteindelijke versie gekomen. Dat smaakt naar meer. We hebben er een partner bij met wie we in de toekomst zeker weer gaan samenwerken.
Referentie Chimp Company voor EVA Explainer Video Agency - Joris Broek

Joris Broek

Founder - Chimp Company

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp