Breedweer

Breedweer is aanbieder van schoonmaak en andere facilitaire diensten. Maar niet zomaar 1! Breedweer Facilitaire Diensten heeft een complex vraagstuk voor aanbestedende diensten die invulling moeten geven aan de Sustainable Development Goals. Oftwel de SDG’s. Hoe ze dit moeten doen? Hier heeft Breedweer een oplossing voor.

De uitdaging van Breedweer

Om bovenstaande dienstverlening in begrijpelijke taal over te brengen naar (semi)overheden was voor Breedweer een uitdaging. Vaak werd niet alles meteen begrepen waardoor de kans voor Breedweer om haar dienstverlening uit te rollen dreigde mis te lopen.

2D Cartoon animatievideo Breedweer Facilitaire Diensten wast raam - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Breedweer Facilitaire Diensten 2 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Hier konden wij Breedweer goed bij helpen door de dienstverlening / oplossing duidelijk weer te geven in een animatievideo. Zo is het voor overheden eenvoudig te snappen wat Breedweer te bieden heeft en hoe er in de voorbereiding op de aanbestedingen al rekening gehouden kan worden met de SDG’s.

EVA heeft ons goed geholpen onze oplossing duidelijk weer te geven middels een animatie is het voor overheden makkelijk om te snappen wat we te bieden hebben. Een animatie maakt complexe zaken visueel en zo begrijpelijk. Het proces met EVA is helder, snel en creatief geweest. Ik kan daarom iedereen aanbevelen om gebruik te maken van EVA om complexe zaken begrijpelijk te maken. Op deze manier kan je maximale impact maken!
Referentie Breedweer Facilitaire Diensten voor EVA Explainer Video Agency - Jack Stiufbergen

Jack Stuifbergen

Directeur - Breedweer Facilitaire Diensten

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp