ask Joe

ask Joe is een Berlijnse chat startup. Geen chatbot zoals je misschien zult verwachten, maar echte medewerkers die je via Facebook Messenger of Whatsapp te woord staan om je te helpen.

De uitdaging van ask Joe

ask Joe redigeert mensen vanuit een social platform direct naar hun messenger service. In de pilot fase hebben ze gemerkt dat mensen die in zo’n chat terecht komen niet meteen snappen wat er is gebeurd en wat er van ze wordt verwacht.

Motion Graphics animatievideo ask Joe 3 - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo ask Joe - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

Om deze uitdaging aan te pakken, hebben we een introductie video gemaakt die gebruikers direct te zien krijgen zodra ze in de chat omgeving terecht zijn gekomen. Zo begrijpen gebruikers van ask Joe vele malen beter wat er gebeurd is en wat er van ze wordt verwacht om de chat te starten en gebruik te kunnen maken van ask Joe.

Als je zoals wij met ‘ask Joe’ iets echt nieuws introduceert dan is het op een simpele manier uitleggen van wat je biedt essentieel. EVA is dan de specialist. Wij hadden een video nodig in het Duits, dat was geen enkel probleem. Na een paar iteraties hadden we al een heldere video voor de Duitse markt
Referentie ask Joe voor EVA Explainer Video Agency - Hans Drenth

Hans Drenth

Founding partner - ask Joe

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp