Approxx Healthcare

Medisch personeel is dagelijks veel tijd kwijt aan het zoeken naar medische apparatuur. Daarnaast investeren zorginstellingen veel geld aan apparatuur. Veel van deze apparatuur is gewoon in huis, echter niet vindbaar. Het Track & Trace platform van Approxx Healthcare Solutions lost dit probleem op.

De uitdaging van Approxx Healthcare Solutions

Zoals bij de meeste innovaties of apps behoeft de werking best een beetje uitleg. En met tekst en afbeeldingen is dat best wel ingewikkeld. Vandaar dat Approxx bij ons terecht is gekomen om een duidelijke Explainer Video te laten maken van hoe de Approxx Healthcare Solutions app precies werkt. Ook willen ze de video in diverse social media campagnes gaan inzetten, zowel organisch als met advertenties.

2D Cartoon animatievideo Approxx Healthcare Solutions 2 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Approxx Healthcare Solutions 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Voor Approxx Healthcare Solutions hebben we met een storytelling script een Cartoon Animatievideo gemaakt. De problemen van de klant van Approxx Healthcare Solutions staan hier centraal: namelijk 2 zorgmedewerkers die apparatuur kwijt zijn. De Explainer Video is door Approxx prominent op de website geplaatst, in verschillende social media campagnes gebruikt en wordt door de eigenaren van Approxx veelvuldig tijdens online en offline afspraken gebruikt.

Een nieuw product in de markt zetten. Altijd een moment je af te vragen waar je mee geholpen bent om de boodschap goed over te brengen. Natuurlijk is mensen persoonlijk informeren een krachtige manier. Direct kunnen inspelen op bestaande behoeften en vragen van je gesprekspartner. Het traject voordat je klantmeetings hebt, is er een van informeren en belangstelling generen. Wij vroegen EVA voor ons een animatie te maken van ons nieuwe product, een track & trace systeem voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Gezamenlijk werkten we een script uit dat daarna door EVA is omgezet in een klinkende boodschap. Een heldere weergave wat direct uitnodigt tot een persoonlijk gesprek.
Referentie Approxx Healthcare Solutions voor EVA Explainer Video Agency - Edward van Zuidam

Edward van Zuidam

Co-owner - Approxx Healthcare Solutions

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp