Approxx Flexxapp Covid-19

De Approxx Flexxapp is een app die het makkelijker maakt voor organisaties om efficiënt te flexwerken. Met de app vind je onder andere een vrije werkplek zonder te hoeven zoeken. In de huidige 1,5 meter samenleving zijn hier een aantal functionaliteiten aan toegevoegd om kantoren te helpen open te gaan binnen het nieuwe normaal.

De uitdaging van Approxx Flexxapp Covid-19

De Approxx Flexxapp bestond al even, maar toen was daar Covid-19 en zag de hele wereld er anders uit, zeker binnen kantoren. Approxx heeft een aantal nuttige functionaliteiten toegevoegd aan de app, om kantoren te helpen op een veilige en verantwoorde manier hun deuren weer te openen. Approxx wilde hiervoor een hele gerichte campagne op Social Media draaien voor Facility Managers waar de video belangrijk onderdeel van is.

2D Cartoon animatievideo Approxx Flexxapp Covid-19 3 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Approxx Flexxapp Covid-19 4 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

We hebben voor de Approxx Flexxapp Covid-19 uitbreiding een duidelijke Cartoon animatievideo gemaakt. Cartoon omdat het hier gaat over problemen van mensen tijdens samenwerken in de 1,5 meter samenleving. De video geeft hier beeldend een antwoord op. Approxx heeft de video gebruikt via diverse Social Media campagnes en heeft daarmee bijgedragen aan nieuwe leads en klanten. Daarnaast is de video uiteraard prominent op de website van Approxx te vinden.

EVA heeft voor ons een prachtige animatievideo gemaakt met de nieuwe features van de Flexxapp daarin goed weergegeven. De dag dat we deze video aan onze potentiële opdrachtgevers stuurden, kwamen direct de reacties los bij voornamelijk langlopende trajecten. Ineens was door deze extra uitleg, aan de hand van de animatie, onze mobile App dé oplossing! De heldere uitleg vormgegeven door EVA in deze animatie helpt ons aan business! Ook voor visibility heeft de animatie enorme impact. Geweldig!
Referentie Approxx Healthcare Solutions voor EVA Explainer Video Agency - Edward van Zuidam

Edward van Zuidam

Co-owner - Approxx

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp