Adm. kantoor Zaaijer

De naam verraad het in dit geval al een beetje: Administratiekantoor Zaaijer is een… administratiekantoor. Maar wél een die naast de administratie ook belastingadvies en bedrijfsadvies verzorgd.

De uitdaging van Administratiekantoor Zaaijer

Administratiekantoor Zaaijer wilde graag haar klantportfolio uitbreiden en wilde ervoor zorgen dat er meer focus op de online activiteiten zou komen en daarmee meer leads werden gegenereerd.

2D Cartoon animatievideo Administratiekantoor Zaaijer - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo Administratiekantoor Zaaijer 3 - EVA Explainer Video Agency

De video-oplossing

We waren er al snel over uit dat Administratiekantoor Zaaijer het best geholpen zou zijn met een Cartoon animatievideo waarin storytelling de hoofdmoot zou moeten voeren. We zijn in de huid van een klant gedoken en hebben hier een heel herkenbaar verhaal van gemaakt voor veel drukke ondernemers, ofwel de potentiële klanten van Zaaijer. Het resultaat: De Cartoon animatievideo. Welke mooi prominent aanwezig is op de homepage, veel gebruikt wordt tijdens afspraken en in diverse social media campagnes.

EVA heeft een erg leuke video voor mijn bedrijf gemaakt. Ik krijg op de video veel positieve reacties. Dit gaat mijn bedrijf vooruit helpen. Een echte aanrader!
Referentie Administratiekantoor Zaaijer voor EVA Explainer Video Agency - Jan Pieter Zaaijer

Jan Pieter Zaaijer

Eigenaar - Administratiekantoor Zaaijer

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp