ACS Buildings / Climatics

ACS Buildings / Climatics heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen, realiseren en aansturen van gebouw-gebonden installaties die ze hebben gekoppeld aan de beste ICT-ers, AI-engineers en werktuigbouwkundigen met echte praktijkervaring.

De uitdaging van Climatics

ACS Buildings was op zoek naar een bureau die het unieke verhaal van Climatics op een heldere manier naar een explainer video kon vertalen. Deze video wilden ze vervolgens inzetten in hun gehele marketing mix.

Acs buildings Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency 2
Acs buildings Animatievideo Use Case EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Tijdens de eerste creatieve gesprekken hebben we gekozen voor het zilver animatiepakket om de huisstijl van ACS Buildings goed terug te laten komen en er een unieke video stijl van te maken voor de Climatics oplossing. Het eindresultaat zijn we trots op en ACS Buildings heeft de heldere explainer video over hun product waar ze naar op zoek waren. Nadat de video is afgerond hebben we ACS Buildings ook geholpen met de inzet van de video.

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met EVA Explainer Video Agency voor onze animatievideo over Climatics. Vanaf het allereerste contact waren ze enorm behulpzaam en betrokken bij ons project. Hun team nam de tijd om echt te begrijpen wat we wilden communiceren en wist dit perfect te vertalen naar een heldere en aantrekkelijke video. Het eindresultaat is niet alleen visueel sterk, maar ook zeer effectief in het overbrengen van onze boodschap. De video heeft onze verwachtingen overtroffen en is een waardevolle toevoeging aan onze marketingstrategie. De professionaliteit en creativiteit van EVA hebben ervoor gezorgd dat we ook echt trots zijn op het eindproduct. Daarnaast kregen we concreet advies over het effectief inzetten van de explainer. We raden EVA Explainer Video Agency van harte aan!
Rutger_de_Lang_ACSBuildings_EVA

Rutger de Lang

Manager Sales & Marketing - ACS Buildings

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp