Acadin

Acadin is dé digitale leeromgeving voor talentvolle, meer- en hoogbegaafde leerlingen in het primair onderwijs (groep 1-8). Een omgeving die is gevuld met interessante en uitdagende leeractiviteiten over allerlei onderwerpen.

De uitdaging van Acadin

Acadin zocht een manier om zowel het bestaan van de digitale leeromgeving onder de aandacht te brengen, maar daarnaast ook een inkijkje te geven hoe de tool precies werkt. En dat alles zo kort en ’to the point’ mogelijk.

Motion Graphics animatievideo Acadin 2 - EVA Explainer Video Agency
Motion Graphics animatievideo Acadin 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Met die uitdaging gingen we aan de slag. Tone of voice was snel duidelijk. Vervolgens hebben we samen met Acadin besloten om de leeromgeving na te maken in animaties om de kijker goed te laten focussen op wat belangrijk is in de video. Het resultaat? Een informatieve en duidelijke animatievideo in onze Motion Graphics video stijl. Inmiddels staat de Acadin explainer video op de website en wordt deze veelvuldig in online en offline marketing uitingen gebruikt.

Van idee tot uitvoering binnen enkele weken was de belofte en dat is gelukt! We zijn erg tevreden over de snelheid, de kwaliteit en het enthousiasme van het team. Het was een uitdaging om de digitale leeromgeving Acadin uit te leggen binnen 2 minuten, maar ook dat is gelukt! Er is goed geluisterd naar onze wensen, goed meegedacht met oplossingen en er was voldoende ruimte voor aanpassingen in het proces. Het resultaat is een uitdagende animatievideo waar we erg trots op zijn.
Testimonial EVA Explainer Video Agency - Acadin

Monique Schurer

Marketing, Communicatie en Verkoop - Acadin

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp