360 fabriek

360 Fabriek helpt bedrijven door middel van Virtual Reality op alle mogelijk denkbare wijze. Dit kan bijvoorbeeld een training voor medewerkers zijn bij calamiteiten, zonder de fabriek stil te leggen, maar veel goedkoper via een VR omgeving of het organiseren van een digitaal event.

De uitdaging van 360 Fabriek

Zoals alle innovatieve oplossing is het soms lastig voorstellen wat er allemaal mee mogelijk is. Use cases zijn er ook nog niet zoveel in de VR omgeving dus merkte 360 Fabriek dat potentiële klanten niet altijd direct snappen hoeveel er mogelijk is met Virtual Reality. Hierom wilde 360 Fabriek 1 specifieke use case uitlichten in de video om daarmee ideeën bij klanten aan te wakkeren voor de inzet van VR.

2D Cartoon animatievideo 360 Fabriek 2 - EVA Explainer Video Agency
2D Cartoon animatievideo 360 Fabriek 3 - EVA Explainer Video Agency

De video oplossing

Het was al snel duidelijk dat de video over mensen zou gaan, wat de Cartoon stijl direct een logische keuze maakte. Qua use case hebben we gekozen voor een voorbeeld waardoor met het gebruik van VR direct veel geld te besparen was: trainingen bij calamiteiten binnen een fabriek. In de oude situatie moest een fabriek stil worden gelegd voor een oefening. Door de inzet van VR is duidelijk in de video te zien dat deze trainingen nu via de VR omgeving kunnen worden gedaan, wat flink kosten bespaart en de veiligheid binnen fabrieken ten goede komt.

Ik heb de samenwerking met Ramon en Loes van EVA als zeer prettig ervaren! Ze werken erg service gericht en zijn pas tevreden als de klant 100% tevreden is. Ik raad EVA zeker aan!
Referentie 360 Fabriek voor EVA Explainer Video Agency - Jim Zagwijn

Jim Zagwijn

Owner - 360 Fabriek

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp