Waarom EVA?

5 pijlers van onze dienstverlening en producten waar we trots op zijn. 

Betaalbare kwaliteit animatievideo - EVA Explainer Video Agency

Betaalbare kwaliteit

EVA’s missie is om het anders en beter te doen. Kwalitatief hoogwaardige explainer video’s aanbieden tegen een betaalbaar tarief. Met onze unieke manier van werken in de markt, maken wij slim gebruik van bestaande animatie bibliotheken waarin alles mogelijk is. Hierdoor slaan wij een dure en tijdrovende stap over doordat we niet telkens het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Hiermee maken wij unieke animatievideo’s op maat in verschillende stijlen die ook nog eens heel betaalbaar zijn.

Transparantie

Zodra het script is geschreven en we weten hoe lang de animatievideo gaat worden, sturen wij een offerte zonder verrassingen.

Transparante tarieven animatievideo - EVA Explainer Video Agency
Onbeperkte revisies animatievideo - EVA Explainer Video Agency

Onbeperkte revisies

Je leest het goed. We gaan altijd net zo lang door totdat je helemaal tevreden bent. Onze klanten zijn onze belangrijkste marketing tool, dus daar investeren wij graag in.

Service​

Service zit in ons DNA. We vinden het prettig om vroeg betrokken te worden in videotrajecten zodat we goed kunnen meedenken over de videostrategie. Daarnaast stopt onze dienstverlening niet na oplevering van de video. We helpen onze klanten altijd op weg om alles uit de explainer video te halen. 

Strategisch meedenken animatievideo - EVA Explainer Video Agency square

Strategisch meedenken

Voordat we starten, kijken wij goed hoe video het beste kan aansluiten bij de marketing- of communicatiestrategie van onze klanten. Dankzij onze brede achtergrond in onder andere marketing & communicatie, kunnen wij ons moeiteloos inleven in vraagstukken binnen veel verschillende branches. Zo komen wij snel tot de kern van de propositie en vertalen wij deze vakkundig naar een duidelijke en heldere animatievideo.

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Telefoon
Email
WhatsApp