EVA’s animatiepakketten: Welk niveau van maatwerk past bij jou?

Voor ieder budget en elke wens hebben wij bij EVA (Explainer Video Agency) een animatievideo pakket dat perfect past. Met keuze uit drie pakketten – goud, zilver en brons- bieden we verschillende niveaus van maatwerk om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. In deze blogpost ontdek je meer over de mogelijkheden binnen elk pakket en welke het beste past bij jouw videoproject.

Goud, zilver, brons pakketten – EVA

Goud Pakket: De ultieme maatwerkervaring

Als je op zoek bent naar een animatievideo die 100% geïntegreerd is met jouw huisstijl, dan is het gouden video pakket de juiste keuze voor jou. Naast jouw huisstijl worden binnen dit pakket ook alle karakters en andere elementen volledig op maat gemaakt. In het gouden pakket ben je verzekerd van een video die naadloos aansluit bij jouw merk.

Dit pakket is ideaal voor startups, scale-ups en corporate bedrijven die een commerciële explainer video willen laten maken, waarbij het essentieel is dat de eigen huisstijl perfect wordt geïntegreerd in alle communicatie.

Zie hier een voorbeeld van een video in het gouden pakket:

Zilver Pakket: Flexibel en populair

Het zilveren video pakket biedt een uitstekende balans tussen maatwerk en budget en heeft de voorkeurskeuze voor veel van onze klanten vanwege de veelzijdigheid die het biedt. Binnen het zilveren pakket kun je rekenen op: Het volledig integreren van jouw huisstijl, dit omvat het gebruik van huisstijlkleuren, logo’s en andere kenmerken die jouw merk identificeren. Flexibele semi-maatwerk animaties, we passen animaties zo ver mogelijk aan zodat ze passen bij jouw designvoorkeuren. En diverse opties voor video stijlen, je hebt de vrijheid om uit verschillende video stijlen te kiezen, zodat je de stijl kunt selecteren die het beste aansluit bij jouw boodschap en doelgroep.

Het zilver pakket vormt de gulden middenweg voor bedrijven die hoogwaardige animatievideo’s willen zonder de kosten van volledig maatwerk. Het is een populaire keuze vanwege de flexibiliteit en veelzijdigheid die het biedt voor een breed scala aan projecten.

Zie hier een voorbeeld van een video in het zilveren pakket:

Brons Pakket: Betaalbaar en effectief

Heb je een kleiner budget, maar wil je wel graag een effectieve animatievideo?
Dan is er het Bronzen video pakket. Hierin krijg je een animatievideo in een speelse cartoonstijl, die ideaal is voor verhalende scripts. Hiervoor maken we gebruik van een vaste bibliotheek met geanimeerde elementen, waardoor we kostenefficiënt kunnen werken en de prijs aantrekkelijk blijft.

Binnen dit pakket is het mogelijk om jouw huisstijlkleuren, logo’s en eigen iconen te integreren, waardoor je video nog steeds een zekere mate van maatwerk biedt. Het Brons pakket is onze meest budgetvriendelijke optie en biedt nog steeds kwaliteit en impact voor jouw project.

Zie hier een voorbeeld van een video in het bronzen pakket:

Welk pakket moet ik kiezen?

Bij het kiezen van het juiste pakket voor jouw animatievideo project is het belangrijk om te overwegen welk niveau van maatwerk en integratie van jouw huisstijl nodig is, evenals jouw budget. Het gouden pakket is ideaal voor diegenen die een unieke, op maat gemaakte video willen, terwijl het zilveren pakket
flexibiliteit en kwaliteit biedt voor een breder scala aan projecten. Het bronzen pakket is perfect voor wie een budgetvriendelijke optie zoekt zonder in te boeten aan stijl en effectiviteit.

Bij EVA staan we klaar om jou te helpen bij het kiezen van het juiste pakket en om een opvallende animatievideo te maken die aan jouw verwachtingen voldoet.

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met jouw animatieavontuur en ontdek samen met ons welk pakket het beste bij jouw project past.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Recente Posts

Hulp nodig of heb je vragen?

 Neem contact met ons op dan denken we even met je mee!

Telefoon
Email
WhatsApp