EVA als verlengstuk van jouw B2B marketing of video team

Video is niet meer weg te denken uit de plannen en strategieën van elk Business to Business marketing team. Sommige B2B organisaties, qua grootte vaak vanaf een bepaald aantal medewerkers, gaan zelfs zo ver dat er een intern team is opgericht specifiek voor de productie van video content. Ben jij onderdeel van zo’n B2B (video)team? Dan is dit artikel voor jou.

Oke, onderdeel van een video team dus. Alles wat jij doet ademt video en wat dat betreft kunnen we elkaar de hand schudden. Met als interessante toevoeging dat onze specialisatie ‘animatie’ is en de combinatie tussen Live action en animatie (noemen wij hybride video, bekijk hier voorbeelden). En laat dát nou net een niche expertise zijn die minder vaak aanwezig is in B2B marketing en video teams.

EVA Showreel 2024

B2B video teams >< EVA Explainer Video Agency

Waarom het fijn is om met ons te werken leggen we je hier heel kort en puntsgewijs uit.

  • Deskundigheid en animatie specialisatie

Ons team bij EVA bestaat uit ervaren professionals op het gebied van animatie, videoproductie en storytelling. We beschikken over gespecialiseerde kennis en vaardigheden die kunnen helpen bij het creëren van animatievideo content van hoge kwaliteit die jouw boodschap effectief overbrengt. Zowel intern als extern.

  • 100% focus op je doelgroep (en stap uit je bubbel)

In onze samenwerking prikken we graag jouw jargon bubbel lek en challengen je altijd op jouw doelgroep. Snapt je doelgroep jouw taalgebruik wel echt? Samen komen we tot de beste ideeën.

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid

Gebeurt er ineens zoveel in jouw team dat je snel extra handjes nodig hebt? In onze samenwerking kennen we elkaar door en door en heb je aan een half woord genoeg om ons te briefen.

  • Versterking van creatieve capaciteit

Door samen te werken met EVA kunnen interne teams profiteren van een frisse kijk en nieuwe ideeën. We brengen een extern perspectief en creatieve benadering die kan helpen bij het inspireren en versterken van de interne creatieve capaciteiten.

Wat jouw doelgroep gaat merken van onze samenwerking

We streven ernaar om video’s te maken die een verhaal vertellen en die mensen echt snappen. Of het nu gaat om het gebruik van animatie, grafische elementen, of het vertalen van complexe ideeën naar begrijpelijke en boeiende verhalen, onze creatieve vindingrijkheid staat centraal in alles wat we doen. We willen dat onze video’s blijven hangen bij het publiek, zodat ze niet alleen kijken, maar ook herinneren wat ze hebben gezien.

EVA staat voor innovatie

Bij EVA staat innovatie centraal in alles wat we doen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de boodschap van onze klanten op een frisse en boeiende manier tot leven te brengen. Ons creatieve team verkent voortdurend de laatste technologieën, tools, design trends en verteltechnieken om ervoor te zorgen dat onze video’s altijd vernieuwend zijn.

Van het experimenteren met nieuwe animatiestijlen tot het integreren van AI-elementen, bij EVA zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in een snel veranderend video landschap.

Aan de slag

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe EVA jouw B2B marketing- en videoteam kan versterken en inspireren. Samen gaan we voor een lange termijn partnership.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Recente Posts

Hulp nodig of heb je vragen?

 Neem contact met ons op dan denken we even met je mee!

Telefoon
Email
WhatsApp