Download e-book

Social media marketing is een moderne variant van marketing. Je kunt er als bedrijf op een makkelijke manier een grote hoeveelheid mensen bereiken. Het is erg toegankelijk en geeft ook mkb’s en zzp’ers de kans om een uitgebreide marketingstrategie te bedenken. Helaas is door de populariteit social media overladen met content en is het tegenwoordig niet zo eenvoudig meer om op te vallen.

Een succesvolle manier om toch je doelgroep te bereiken via social media is door het gebruik van videomarketing. Volgens The Marketing Helpline worden posts waarbij video gebruikt wordt 48% meer bekeken dan posts zonder. Niet alleen omdat de aandacht van de kijker sneller getrokken wordt, maar ook omdat het gebruiken van video de algoritmes van deze social media platformen positief beïnvloedt.

Als je net als 60% van alle bedrijven wereldwijd (Biteable)video wilt gebruiken als marketingtool, dan heb je een goede strategie nodig voor social media. Je wilt natuurlijk niet lukraak video’s online zetten: op hoop van zegen. Je wilt meetbare doelen, zodat je achteraf kunt zeggen: ‘Ja, dit heeft echt gezorgd voor meer klanten of retentie’.

Om je te helpen de perfecte social media strategie vorm te geven hebben we een overzichtelijk e-book geschreven: 
“Zo zorg je met een animatievideo voor de optimale Social Media strategie”.

Hulp nodig of heb je vragen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Download E-book

Vul je gegevens hieronder in en we sturen je het E-book: ‘Zo zorg je met een animatievideo voor de optimale Social Media strategie’ per mail.

Ebook - tips die je moet kennen voordat je een explainer video laat maken -afbeelding FB 1 - EVA Explainer Video Agency

Download gratis e-book:

Het is best lastig om te bepalen op welke manier je een animatievideo gaat laten maken. Huur je een freelancer in? Of een bureau?
En ook nadat je daar een keuze in hebt gemaakt, komt er vaak nog veel op je af.

Om je te helpen de juiste keuzes te maken hebben we een overzichtelijk e-book geschreven met daarin:

“6 onmisbare tips die je moet kennen voordat je een explainer video laat maken”.

Telefoon
Email
WhatsApp