Blog

Lees hier onze blog berichten. Suggesties of vragen? Neem gerust contact met ons op.

AI hybride video - presentator en animaties - EVA Explainer Video Agency

Hybride video’s met AI presentator

Hybride video’s met presentator en toegevoegde animaties zijn, sinds de NOSop3 explainers, steeds populairder geworden. Binnen EVA Explainer Video Agency merken we dat ook aan de vele aanvragen die wij voor ons Hybride video’s, gebaseerd op de NOSop3 explainers, krijgen. Hybride video’s zijn echter tijdrovend om te maken. Geen probleem voor kortere videoprojecten tot 10-15 minuten, maar voor lange video’s kan dit om deze reden te kostbaar worden. Hier zijn AI hybride video’s de oplossing voor!

Lees verder »

Hoe plaats je een link in je LinkedIn-video? 

Een video trekt de aandacht én is dus dé plek voor een mooie call to action. Als je voorheen de video op social media plaatste, dan moest je deze call to action in de tekst verwerken. Sinds een recente update is dat niet langer nodig voor LinkedIn.

Lees verder »
viewer experience

Zo creëer je een onvergetelijke viewer experience

Maak kennis met de viewer experience (VX). VX gaat over het creëren van een complete ervaring voor kijkers op basis van hun behoeftes. Hoe je zo’n unieke ervaring creëert en waarom de kijkers hierdoor wél jouw boodschap zullen onthouden, dat gaan we je vertellen.

Lees verder »

Hulp nodig of heb je vragen?

 Neem contact met ons op dan denken we even met je mee!

Telefoon
Email
WhatsApp