Animatievideo als originele kerstboodschap

De feestdagen komen er weer aan! En dit is jouw moment om je klanten en personeel te bedanken voor weer een succesvol jaar. Maar stel jij jezelf ook weer ieder jaar dezelfde vraag, hoe pakken we het dit jaar weer origineel aan? Toch niet weer een saaie kaart of simpele E-mail?

WAAROM LAAT JE GEEN ANIMATIE VIDEO MAKEN VOOR DE FEESTDAGEN?

Niemand leest namelijk nog jouw standaard kerst E-mail. Maar jouw klanten of personeel kijken wel graag naar een leuke video! Dit is bij uitstek een unieke én originele manier om jouw klanten of personeel te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en al het beste te wensen.

Zorg dat jouw kerst boodschap écht binnenkomt en laat hem dit jaar niet ondersneeuwen tussen alle andere standaard mail en post. Deel je successen, bedank je klanten of personeel en wens iedereen via social media, je website, mailing of blog op een originele manier hele Fijne Feestdagen!

EVA kan dit voor je verzorgen, en door onze unieke manier van werken is het nog heel betaalbaar ook. Nieuwsgierig geworden? Neem voor 1 december contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je video op tijd klaar is.

 

Is het geen kersttijd op dit moment?

Lees je dit bericht buiten het kerst seizoen? Natuurlijk hoeft het geen Kerstmis te zijn om een video te laten maken voor jouw klanten of medewerkers. EVA kan het hele jaar zo’n video voor je maken! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Animation video as an original Christmas message
Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente Posts

Hulp nodig of heb je vragen?

 Neem contact met ons op dan denken we even met je mee!

Telefoon
Email
WhatsApp